Ekonomi 2012-01-16

2 svenska webbsidor som erbjuder dig betalda undersökningar

Att svara på enkäter och undersökningar för att tjäna lite extrapengar har varit oerhört populärt i länder som USA och Kanada i många år. Där finns faktiskt personer som är riktigt seriösa med detta och dom drar enkelt in en heltidsinkomst enbart genom att svara på frågor...

Långtifrån alla tjänar så pass mycket pengar. De flesta har det som en hobbyverksamhet för att dryga ut sin månadskassa. Om du är beredd att investera någon timme varje vecka så skulle jag våga lova dig ett extra tillskott i månaden på 1000-3000 kr. Exakt summa går inte att säga på rak arm men ett par tusenlappar skulle absolut inte vara någon omöjlighet.

2 svenska sajter som erbjuder undersökningar

Triaba - Undersökningarna man får härifrån handlar vanligtvis om dina förbrukningsvanor och din inställning till olika varumärken. Den så kallade "belöningen" man får efter att ha avslutat en undersökning varierar oftast mellan 1-40 kr. Vad man får i ersättning beror helt och hållet på hur lång tid det tar att slutföra frågorna.

Dinåsikt - Här rekommenderar jag starkt att gå med! Att bli medlem är gratis och en stor fördel gentemot Triaba är att man kan få uppemot 100 kr för en undersökning. Där finns även chans att få så mycket som 200 kr men detta gäller bara väldigt specifika enkäter. Enligt min erfarenhet så tar de flesta undersökningarna oftast mellan 10-40 minuter att göra. Samma sak gäller här, desto längre tid det tar, desto högre utdelning får du.

Detta var då 2 svenska sajter som man kan tjäna extrapengar ifrån. Men är man lite mer seriös bör man vända sig till utländska sajter som betalar så otroligt mycket mer! Konkurrensen är högre och därför trissas ersättningen upp en hel del. Det är inte alls ovanligt att man får 10-50$ för undersökningar på de mer etablerade engelska webbplatserna.

Men jag rekommenderar ändå att bli medlem hos Triaba och Dinåsikt. Enligt mig är det 2 av Sveriges bästa webbplatser för att svara på enkäter och dessutom är dom trovärdiga. Det vill säga, dom betalar ut pengarna i tid till sina kunder. Får man sedan smak på att tjäna pengar på nätet bör man bli medlem på de utländska sajterna som erbjuder undersökningar.